Corabioare cu pate de ficat

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare:

Ingrediente pentru 1 porţii de corabioare cu pate de ficat

Mod de preparare

  1. Ceapa taiata solzisori se caleste in unt.

  2. Ficateii curatati si spalati se adauga in cratita si se fierb inabusit.Cand a scazut toata zeama se dau deoparte de pe foc si se lasa la racit.

  3. Se condimenteaza cu sare si piper (se pot adauga si 2-3 linguri de maioneza) si se da totul prin blender.

  4. Ouale fierte tari se taie in jumatate si se scobesc de galbenusuri.Se umplu cu pasta de ficat si se orneaza cu felii de sunca.

Reţetă salvată de:

Comentarii
2

Părererea ta

Img_2043_medium
Burangic Iulia
din Hamburg
  • 14:18 / 16.05.2009
Ce bine merg outele astea cand ai musafiri,nu?:) arata foarte bine!
Pofta_20buna_medium
angela_72
din Timisoara
  • 13:48 / 05.05.2010
Super, corabioarele! Copii sigur sunt incantati de ele.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook