Conopida cu coriandru

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de conopida cu coriandru

Mod de preparare

  1. Incinge cuptorul la treapta a 6-a (220 grade). Intr-o tava de cuptor pune conopida, ceapa rosie, coriandrul macinat si uleiul de masline. Asezoneaza totul cu sare si piper. Lasa la cuptor timp de 25 minute, amestecand periodic, pana cand legumele se rumenesc. La final presara coriandrul proaspat si serveste.

  2. Semintele coriandrului reprezinta condimente clasice care se adauga produselor pregatite la cuptor sau se pun in mancaruri cu varza, cartofi si legume, dar se foloseste de asemenea la asezonarea fripturii de peste, al puiului si al mancarurilor cu carne. Aroma coriandrului se intensifica daca semintele sunt macinate in piulita sau sunt prajite intr-o tigaie, fara grasime. Nu macinati mai multe seminte decat aveti nevoie la felul de mancare pe care il preparati, deoarece coriandrul macinat isi pierde gustul foarte repede. Frunzele si radacinile coriandrului pot fi folosite doar proaspete pentru ca-si pierd aroma daca sunt uscate.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook