Conopida cu cascaval la cuptor

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de conopida cu cascaval la cuptor

Mod de preparare

  1. Conopida desfacuta se fierbe in apa cu sare, timp de 10 minute. Se unge cu ulei un vas nu foarte adinc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu pesmet. Se pune un strat de conopida peste care se pune pesmet, cascaval si apoi cate doua linguri de smantana. Se condimenteaza stratul cu sare si piper dupa gust si se continua sa se puna straturile asa cum am descris mai sus pina se termina conopida. Se pune vasul la cuptor (incalzit 5 min. la 220 grade)si se lasa 10 minute. In acest timp se bat ouale cu putina sare si cu 2 linguri de smantana. Se scoate vasul si se toarna deasupra acest amestec si apoi se mai lasa la cuptor pana compozitia formeaza deasupra o coaja aurie.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook