Ciuperci pane cu smantana si marar

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Prăjire

Ingrediente pentru 4 porţii de ciuperci pane cu smantana si marar

Mod de preparare

  1. Se curata ciupercile, de coaja si de codita. Separat se bat ouale si se adauga faina, sare, piper, apoi se trec ciupercile prin compozitie. Intr-o tigaie se incinge ulei iar apoi se prajesc ciupercile.Dupa cateva minute se scot pe un platou si se aseaza pentru a se umple.

  2. Separat, intr-un castron se adauga samantana, mararul taiat marunt, uleiul de masline si sare, apoi se amesteca. Ciupercile se vor umple cu acest sos si se servesc calde. Pofta buna!!

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook