Ciuperci la tigaie cu gyros

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Prăjire în baie de ulei

Ingrediente pentru 3 porţii de ciuperci la tigaie cu gyros

Mod de preparare

  1. Ciupercile proaspete se spala sub jetul de apa si se curata. In functie de marimea lor, ciupercile se taie in doua, patru sau se lasa intregi. Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeiul se spala, se curata si se taie betigase. Se scoate gyros-ul (preparat cu o seara inainte conform retetei de pe site) de la frigider si se prajeste in ulei, la foc puternic, pentru cca. 8-10 minute pana ce carnea si ceapa se patrund. Cand carnea este patrunsa, se da focul la temperatura medie, se scoate carnea si se adauga ciupercile in grasimea lasata de carnea marinata. Se calesc ciupercile pentru cca. 10 minute. Nu se adauga condimente peste ciuperci pentru a se evita ca acestea sa retina apa si sa se inmoaie. Se adauga ardeiul si ceapa peste ciuperci si se calesc pentru alte 2-3 minute. Apoi se ia de pe foc. Se condimenteaza legumele cu usturoiul pisat, cu sare si piper. Ceapa verde se spala, se curata si se taie rondele fine si se amesteca intr-un vas cu ciupercile si carnea. Ardeiul iute se curata, se taie rondele si se adauga ciupercilor cu carne. Chiar inainte de servire, se adauga branza de oaie maruntita.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 23:32 / 15.05.2009
Minunatä Rezetä.Asa fäcutä ca in Rezetä este un Higlight.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook