Ciorba Moldoveneasca de Gaina

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Pixel_peewee_small
Țti şi lui Uta Bogdan vă place
Lui Uta Bogdan îi place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 4 porţii de ciorba moldoveneasca de gaina

Mod de preparare

  1. Carnea portionata se pune la fiert, se spumeaza si se lasa asa sa fiarba 30min. Peste carne se adauga sare dupa gust si legumele taiate marunt in urmatoarea ordine: ceapa, morcovul, telina, pastarnacul, ardeiul gras si se lasa la fiert la foc potrivit pana ce carnea e aproape gata. Apoi adaugam rosiile din conserva(sau proaspete)taiate bucati mici. Taiteii se adauga si ei in ciorba. Se pune si verdeata tocata marunt iar la sfarsit borsul incalzit. Se mai da in cateva clocote si se opreste flacara. Se serveste cu verdeata deasupra si ardei iute.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook