Ciorba de vitel cu mazare

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 120 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 4 porţii de ciorba de vitel cu mazare

Mod de preparare

  1. Carne de vitel se taie cubulte mici, se spala si se pune intr-un castron la rece. Cepele se curata, se spala si se lasa intregi. Morcovii, telina si patrunjelul se curata, se spala si se dau pe razatoare cu ochiuri mari. Ardeiul se curata se spala si se taie cubulete. Rosiile se spala, se oparesc cateva minute apoi se curata de pielita si se taie marunt. Intr-o oala se pune carnea la fiert in 3 litrii de apa cu sare. Cand carenea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovii, patrunjelul si telina si se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mediu. Apoi se adauga mazarea, rosiile si ardeiul si se lasa la fiert. Borsul se fierbe separat si se adauga peste ciorba. Se asezoneaza cu sare si piper.Cand carnea este fiarta se adauga leusteanul tocat marunt.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook