Ciorba de vacuta

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 120 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 4 porţii de ciorba de vacuta

Mod de preparare

  1. Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare cat s-o acopere. Se curata ceapa si se pune la fiert intreaga alaturi de carne. Se lasa la fiert la foc mare timp de 1 ora. Se completeaza cu apa daca este nevoie. Se spala, se curata si se taie legumele cubulete. Se da focul la mediu si se adauga legumele taiate. Se lasa la fiert aprox. 30 min. pana se inmoaie legumele. Se adauga pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba alte 5 minute. Se scoate ceapa. Se adauga borsul, leusteanul si patrunjelul tocat si se mai lasa sa dea un clocot. Se mai potriveste de sare si piper. Se serveste calda, ornata cu patrunjel verde tocat, alaturi de ardei iuti in otet. Pofta buna!!!

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook