Ciorba de salata verde

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 6 porţii de ciorba de salata verde

Mod de preparare

  1. Salata se spala foarte bine si se rupe bucati. Se taie marunt slanina si se pune la prajit intr-o oala intr-o lingura de ulei. Cand slanina devine transparenta se adauga boiaua, salata maruntita si otetul, lasind la calit 5 -10 minute. Se adauga 4-5 cani de apa, laptele, ceapa verde si usturoiul verde fara a se marunti. Se lasa sa fiarba pana ce salata s-a inmuiat. Se bat ouale, se amesteca smantana si se drege ciorba, lasandu-se sa mai dea un clocot. Se scot firele de ceapa si usturoi verde si se serveste fierbinte cu mamaliguta.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook