Ciorba de perisoare

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small
Țti şi lui Georgeta vă place
Lui Georgeta îi place
  • Dificultate: Dificil
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 10 porţii de ciorba de perisoare

Mod de preparare

  1. Se da carnea impreuna cu o ceapa prin masina de tocat. Se adauga 1 ou, orezul, sare si piper dupa gust si patrunjel taiat marunt. Se mesteca intr-o compozitie omogena si se modeleaza perisoarele cu mainile umede. Legumele se dau pe razatoare, cu exceptia ardeilor si a rosiei care se taie cubulete mici. Ceapa se taie marunt. Se pune uleiul intr-o oala mare, se incince si se adauga legumele. Se adauga sare. Se calesc legumele. Se aduaga aprox. 3 l apa si se lasa sa fiarba un clocot. Se adauga perisoarele si se da ciorba pe foc mediu pana ce perisoarele sunt aproape fierte. Se adauga pasta de rosii si se mai fierbe aproximativ zece minute. Se potriveste cu sare de lamie sau bors si se drege cu ouale batute. Se mai da intr-un clocot.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook