Ciorba de fasole cu afumatura

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 10 porţii de ciorba de fasole cu afumatura

Mod de preparare

  1. Se alege fasolea de impuritati, se spala si se pune la inmuiat in apa rece cca. 12 ore.

  2. Se scurge fasolea inmuiata si se pune la fiert in apa rece. Se da in clocot dupa care se scurge si se schimba apa, cu apa fiarta, repetandu-se procesul de 3 ori. In ultima apa se adauga sare si se lasa la fiert impreuna cu costita afumata (intreaga) sau un ciolan afumat. Legumele se curata, se spala, se taie marunt, (rosiile in sferturi) si se adauga toate in vasul cu fasole cand aceasta este fiarta pe jumatate. Pasta de tomate se dilueaza cu ciorba si se adauga in ciorba, amestecind compozitia. Se mai fierbe 10 - 15 minute, se adauga otetul si se controleaza gustul de sare. Costita sau ciolanul se dezoseaza, se taie cuburi si se adauga in vasul cu ciorbă.

  3. Se serveste cu verdeata taiata marunt sau ceapa rosie taiata marunt.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 11:05 / 15.05.2009
Inaintatii nostrii au stiuit sä maäniince excelent. Si noi trebuie sä onoräm asta. 5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook