Ciorba de fasole boabe cu iz exotic

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 120 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 10 porţii de ciorba de fasole boabe cu iz exotic

Mod de preparare

  1. Fasolea se pune in apa de pe o zi pe alta la umflat.

  2. Ciolanul se spala si se pune la fiert,la foc mic, taiat in bucati potrivite. Se spumuieste de cate ori este nevoie. Dupa ce nu mai face spuma, se adauga fasolea scursa de apa in care a stat. Se continua fierberea la foc mic pana fasolea e fiarta. Trebuie sa fie fiarta foarte bine, asa ca nu va grabiti! Daca nu este fiarta cum trebuie, se intareste cand adaugati bulionul.

  3. Legumele congelate (nu se decongeleaza!) se adauga in oala. Eu am pus jumatate de punga, cca 250g. Focul trebuie in continuare sa fie micut. Fiind congelate, legumele se fierb foarte repede si nu trebuie sa clocoteasca mult.

  4. Bulionul se caleste in putin ulei intr-o tigaie. Se adauga un polonic de zeama de ciorba si se lasa sa dea un clocot scut. Se toarna apoi in oala, amestecand bine.

  5. Se mai lasa 5 minute sa fiarba.

  6. Se opreste focul si se adauga tarhonul murat, taiat marunt.

  7. Pofta buna!

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook