Ciorba de dovlecei umpluti

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 4 porţii de ciorba de dovlecei umpluti

Mod de preparare

  1. Se pune ;a fiert apa cu zarzavatul spalat si taiat marunt, impreuna cu carnea. Se spumeaza si, dupa circa 1 - 1/2 ore, se strecoara. Carnea, impreuna cu o ceapa si o felie de franzela inmuiata in lapte sau apa se trec prin masina de tocat carne. Se amesteca bine intr-o farfurie impreuna cu orez ales si spalat, o legatura de patrunjel tocat marunt, o lingura ulei, un ou, sare si piper. Se rad dovleceii de coaja, se taie in doua si, cu ajutorul unei lingurite, se scoate tot miezul. Se umplu dovleceii sau ardeii cu carnea astfel preparata, iar la capete se pudreaza cu putina faina sau se pune o rondea de orsie. In supa strecurata si clocotita, se introduc dovleceii si se lasa sa fiarba la un foc incet, pentru ca sa nu se sfarama. Se mai lasa 10-15 minute, dupa care se adauga 2 galbenusuri si se acreste cu zeama de lamaie. Se adauga smantana si verdeata tocata la servire. Pofta buna!!!

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook