Ciorba de cartofi cu praz

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
1604902_279386028879295_897090562_n_small Pixel_peewee_small 157803_675180223_328187298_n_small
Ție, lui Andreea Ilie şi la încă 2 persoane le place
La Andreea Ilie , Uta Bogdan şi încă 1 persoane le place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 4 porţii de ciorba de cartofi cu praz

Mod de preparare

  1. Afumatura se taie in bucatele mici. Cartofii si morcovii se decojesc si se taie bucatele mici. Prazul se taie rondele. Untura se incinge intr-o oala si se prajeste afumatura. Se adauga legumele si se calesc. Se condimenteaza cu sare, piper, maghiran uscat si foile de dafin. Se stinge cu supa si se fierbe sub capac timp de 15-20 minute.

  2. Se scot foile de dafin si ca. jumatate din legume, restul legumelor se zdrobesc in supa. Se adauga smantana, legumele fierte si se gusta din nou de sare si piper. La servire presarati deasupra rondele de ceapa verde, verdeturi si mai adaugati o pata de smantana.

Comentarii
3

Părererea ta

Summer_202008_20112_medium
Chris Misescu
din Bucharest, Romania
  • 21:44 / 25.01.2009
un deliciu ... eu insa in loc de drojdie am folosit rantas
1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 22:44 / 27.01.2009
Ciorba se poate lega si cu un rantas 'rece'. Amestecati o lingura de faina cu apa pana dispar cocoloasele. Amestecati cu smantana si adaugati la ciorba. Mai dati un clocot si o sa va lingeti pe buze :) Atentie!!! Nu va grabiti cu gustatul! Ciorba asta frige, nu gluma!
Tree_of_life_form_by_triggerman_medium
Adya25
din Deva
  • 02:15 / 15.03.2009
Dar e si foarte buna!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook