Ciorba de cartofi cu carne

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small
Țti şi lui Georgeta vă place
Lui Georgeta îi place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 6 porţii de ciorba de cartofi cu carne

Mod de preparare

  1. Se curata carnea de grasime si pielite, se taie cuburi si se pune la fiert in apa cu sare si un cub de knor. Se ia cu o lingura si se arunca eventuala spuma care se ridica la fiert.

  2. Se curata ceapa, morcovii, cartofii si se taie cubulete. Se curata usturoiul si se feliaza subtire. Dupa ce a fiert carnea de jumatate, se adauga si legumele la fiert.

  3. Cand sunt si legumele aproape fierte se face intr-un bol un amestec dintr-un galbenus, 1-2 linguri de faina, 3 linguri de bulion, se presara putina boia si piper. Se dilueaza cu apa cat sa fie un amestec foarte lichid si se pune peste restul de ciorba. Tot acum se toaca tarhonul si patrunjelul si se pun in ciorba. Se mai lasa la fiert cateva minute si gata.

  4. Se serveste cu o lingurita de smantana si pofta mare.

Reţetă salvată de:

Comentarii
2

Părererea ta

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook