Ciorba cu tarhon

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
P4270427_small
Țti şi lui Mada vă place
Lui Mada îi place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 6 porţii de ciorba cu tarhon

Mod de preparare

  1. Se taie morcovul in betigase,de-a lungul..cam de jum cm.late.

  2. Se taie pieptul de pui in cubulete mici si se pune impreuna cu morcovul ,cu usturoi,un virf de cutit de vegeta, in 2 linguri de ulei inncins.Se acopera vasul cu capac si adaugind din cind in cind un pic de apa clocotita ,lasam la calit. Aveti grija se arde repede ... trebuie vegheat foarte des.

  3. In aceasi timp se curata cartofii si se taie cuburi mici,se pun la fiert in apa sarata..ca pt pireu.

  4. Cind se inmoaie pieptul de pui, punem un vf de cutit boia si amestecind repede , adaugam cca 2,5 l apa fierbinte ... si sare dupa gust. Dupa ce da un clocot frecam un ou cu 2-3 linguri de faina si cu o lingura mica rupem galuscutze in ciorba.

  5. Se lasa cam 5 min la fiert. Adaugam si cartofii fierti, strecurati pt inca un clocot.

  6. Frecam o lingura rasa de faina cu cei 200 ml lapte rece...si se toarna in ciorba.

  7. Dupa aproape 3 minute de fierbere luam vasul de pe foc si adaugam din belsug tarhon maruntit...cam 1 linguritza.

Reţetă salvată de:

Comentarii
3

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 11:06 / 15.05.2009
Foarte , foarte frumoasä rezetä Merge tot asa de bine si cu Leustean. 5*****
Hugo_01_medium
Petrovan Bogdan
din Cluj-Napoca
  • 22:45 / 14.01.2010
just testing
Hugo_01_medium
Petrovan Bogdan
din Cluj-Napoca
  • 23:37 / 14.01.2010
another test
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook