Ciorba ardeleneasca cu tarhon

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 6 porţii de ciorba ardeleneasca cu tarhon

Mod de preparare

  1. Se pune apa la foc pana se fierbe apoi se adauga patrunjelul, telina, morcovii, ardeii si ceapa taiate cubulete mici.

  2. Se pune carnea taiata cubulete de aprox 1 cmp (sau carnea sub forma de perisoare. Perisoarele se fac din carnea tocata, amestecata cu 1 felie de paine inmuiata in apa, 1 ou, orez, sare, piper si se amesteca). Dupa preferinte, se poate adauga si orez. Ciorba se tine la foc pana se fierbe carnea si orezul. Se stinge focul si apoi se adauga patrunjelul taiat marunt.

  3. Intr-un bol, se amesteca treptat, 2-3 galbenusuri cu zeama de supa, fara a se intari apoi zeama se adauga in supa, amestecandu-se.

  4. Se da gust cu vegeta si/sau sare, se adauga cei 2 catei de usturoi pisati si tarhon dupa gust.

  5. Se serveste calda, cu smantana, dupa preferinte.

  6. Pofta buna!!

Reţetă salvată de:

Comentarii
3

Părererea ta

Dsc08905_medium
ala_oancea
din Timisoara
  • 17:23 / 13.05.2009
Yam yam ! Ce buna trebuie sa fie !
41770_100000771103974_9539_n_medium
Uica Mihai
din Buzias
  • 14:33 / 19.12.2010
Fara Vegeta.
370174_100001957254365_1513454809_n_medium
Hajnal Bara
din Székelyudvarhely
  • 14:13 / 06.09.2013
Foarte bun!!!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook