Ciocanele de pui marinate

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Marinare, Prăjire în baie de ulei

Ingrediente pentru 4 porţii de ciocanele de pui marinate

Mod de preparare

  1. Spalati aripioarele si modelati din acestea ciocanele. Pentru modelarea ciocanelelor, indepartati mai intai partea inferioara a aripioarelor. Se foloseste doar partea superioara a acestora. Prindeti partea inferioara a aripioarelor de un capat, si cu un cutit desfaceti carnea de pe os si impingeti-o spre capatul gros al osului. Fiecare aripioara va capata forma unui ciocanel. Amestecati restul ingredientelor intr-un bol si adaugati ciocanelele. Lasati-le la marinat in frigider, timp de 3-4 ore sau peste noapte. Incingeti wok-ul sau tigaia si dati aripioarele cu tot cu marinata la prajit. Acoperiti si lasati aripioarele sa se prajeasca 8-10 minute apoi descoperiti si lasati-le inca 5 minute sa se patrunda pana ce devin aramii. Serviti cu salata de alge.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook