Chiftelute de dovlecel cu sos de usturoi

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small
Țti şi lui Georgeta vă place
Lui Georgeta îi place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Prăjire

Ingrediente pentru 4 porţii de chiftelute de dovlecel cu sos de usturoi

Mod de preparare

  1. -Dovleceii se spala si se dau pe razatoarea mare.Se storc bine in palma apoi se amesteca cu usturoiul pisat,patrunjelul tocat si celelalte ingrediente.

  2. -Faina se pune cat sa iasa un aluat moale.Se omogenizeaza.

  3. -Se incinge uleiul in tigaie si cu ajutorul unei lingure,luam compozitie si punem la prajit.

  4. -Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti apoi se scot pe un servetel ca sa se mai absoarba uleiul.

  5. SOS:

  6. -Se piseaza usturoiul,se amesteca cu delikat si ulei apoi se adauga smantana.Se amesteca bine.

Comentarii
1

Părererea ta

Dsc06443_medium
Cristina
din Medias
  • 10:04 / 18.06.2009
Incearca sa pui in compozitie si telemea sarata, faramitata, cam un pumn. Ai sa ma pomenesti:)
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook