Ceafa de porc in stil mediteran

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: La grătar, La tigaie

Ingrediente pentru 4 porţii de ceafa de porc in stil mediteran

Mod de preparare

  1. Rosiilor li se taie un capac si se scoate pulpa. Capacul si pulpa se maruntesc (excludeti partea neagra). Zucchini-ul se taie in cubulete mici si se prajeste in ulei intr-o tigaie. Se adauga rosiile maruntite, zeama de lamaie, cimbrul, sarea si piperul. Se lasa putin la fiert dupa care amestecul se va folosi la umplerea rosiilor.

  2. Cartofii se fierb si se decojesc. Usturoiul curatat se zdrobeste, se amesteca cu 6 linguri de ulei, sare si piper si se da peste cartofi. Lasati sa traga sub capac timp de 1 ora.

  3. Cartofii se scot din marinada intr-o farfurie de aluminium care se pune pe gratar pt a praji usor cartofii. Rosiile umplute se pun si ele intr-o farfurie de aluminium si se tin 10 minute pe gratar. In acelasi timp se prajeste si carnea, invartind-o de mai multe ori. Daca doriti sa faceti aceasta reteta in casa, puteti folosi tigaia in locul farfuriei de aluminium iar carnea se poate praji intr-o tigaie speciala de pentru gratar.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook