Ceafa de porc in crusta de mustar

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: La grătar, Marinare

Ingrediente pentru 3 porţii de ceafa de porc in crusta de mustar

Mod de preparare

  1. Decojiti ceapa si tocati-o marunt. Puneti ceapa maruntita, berea, mustarul si uleiul intr-un recipient si amestecati ingredientele bine. Adaugati frunzele de dafin. Nu este necesar sa adaugati sare si piper deoarece mustarul este suficient de contimentat. Taiati ceafa in felii, groase si puneti-le la marinat in amestecul de bere si mustar, pentru cel putin 6 ore. Puneti carnea pe gratar si lasati-o la prajit cca. 8 minute pe o parte si inca 6-8 minute pe cealanta parte, pana ce aceasta devine aramie. Dupa ce carnea este gata prajita mai puteti adauga eventual sare si piper.

Comentarii
2

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 10:42 / 15.05.2009
Clasicar de mincat pinä plesnesti. Super Rezetä. 5*****
Eae27d77ca20db309e056e3d2dcd7d69_medium
Evelina Predescu
din Caracal
  • 16:05 / 15.10.2009
Eu puneam vin,dar voi incerca si cu bere,e tentant!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook