Cartofi cu sos verde

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 2 porţii de cartofi cu sos verde

Mod de preparare

  1. Cartofii se spala si se fierb in coaja, in apa sarata, cca. 20 minute. Ouale se fierb cca. 4-5 minute, astfel incat sa nu fie foarte tari.

  2. Verdeturile se toaca foarte fin. Se adauga iaurtul, smantana, mustarul si zeama de lamaie peste verdeturile tocate si se freaca bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii se scurg si eventual se curata de coaja (se pot servi si in coaja). Ouale se curata de coaja, se taie in jumatate si se servesc cu cartofi si sosul verde de iaurt.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 08:36 / 16.05.2009
Cine a dat aicia 1* sä se gindeascä un pic dacä intelege ceva de Mincare. Totale Delicatese. Frmos aranjat pe Farfurie se poate integra si intrun Gormetmenue.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook