Cartofi copti cu branza si sunca

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de cartofi copti cu branza si sunca

Mod de preparare

  1. Cartofii se spala bine si se pun in cuptor la copt. Cand cartofii sunt copti, se scot din cuptor si se lasa la racit. Smantana si branza se amesteca bine, pana ce se optine o crema fina. Ceapa verde si verdeturile se spala si se toaca foarte marunt. Se adauga in crema de branza si se condimenteaza cu sare si piper. Sunca se taie cubulete mici si se amesteca in crema de branza. Cand cartofii s-au racit, se taie in doua, se scoate cu o lingurita o parte din pulpa de cartof si se pun intr-o tava rezistenta la foc. Crema de branza se umple in jumatatiile de cartof. Se pune sare, se faramiteaza untul peste cartofi si se dau la cuptorul incins in prealabil, pentru circa 5-10 minute, pana ce branza devine aurie.

Comentarii
2

Părererea ta

Pofta_20buna_medium
angela_72
din Timisoara
  • 08:55 / 27.03.2010
Yam-yam......ce buni sunt!5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook