Cartofi bechamel

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 3 porţii de cartofi bechamel

Mod de preparare

  1. Se fierb cartofii in coaja pana pana ce se inmoaie. Se iau de pe foc, se curata si se taie rondele. Kaiserul, sunca si ceapa se taie cubulete. Unul se incinge intr-o tigaie, se adauga kaiserul si se prajesc pentru cateva minute, cand acesta este aproape prajit se adauga ceapa si se caleste pana ce devine transparenta. Se da focul foarte mic si se adauga usor faina in tigaie, amestecandu-se continuu. Apoi se adauga laptele si supa de vita si se lasa sa fiarba la foc foarte mic pentru cca. 10-15 minute, pana ce sosul se ingroasa, dupa care se ia de pe foc. Se adauga cartofii si sunca taiata cubulete in sosul bechamel, se adauga sare si piper si frunze de patrunjel.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 23:34 / 15.05.2009
Foarte valoroasä Rezetä. Este Basic Rezept da excelent. Un pic de Nucsoarä se simte tare bine prin inäuntru. Si Gust Papille iti multumesc. 5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook