Căpşunată

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Fără foc

Ingrediente pentru 12 porţii de căpşunată

  • 2,5 kilograme de căpșuni
  • 0,5 kilograme zahăr
  • 1 litru vodcă sau țuică

Mod de preparare

  1. Căpşunile bine spălate se scurg şi se pun într-un bidon, uşor zdrobite şi amestecate cu zahăr. Bidonul se lasă la temperatura camerei, până se topeşte zahărul. Când zahărul s-a topit, se adaugă tăria, apoi se strecoara si se pune in sticle.

  2. Daca vi se pare prea tare, se mai poate dilua cu apă, cu sau fără zahăr.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook