Cannelloni cu cod

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de cannelloni cu cod

Mod de preparare

  1. 1. Fierbeti cannelloni in apa cu sare si 1 lingura de ulei, apoi lasati pastele intr-un vas cu apa rece. Daca nu gasiti cannelloni, ii puteti face chiar dumneavoastra din foi de lasagne.

  2. 2. Topiti intr-o tigaie untul si uleiul ramas; caliti ciupercile si prazul, la foc domol, circa 5 minute, apoi mariti flacara aragazului si lasati inca 1-2 minute tigaia pe foc. Adaugati apoi codul si prajiti-l 2-3 minute.

  3. 3. Puneti branza topita peste amestecul de cod, ciuperci si praz. Amestecati bine, potriviti gustul cu sare si piper si lasati amestecul sa se raceasca.

  4. 4. Scurgeti cannelloni de apa, apoi umpleti-i cu compozitia de mai sus.

  5. 5. Amestecati parmezanul si pesmetul pe o farfurie. Dati cannelloni intai prin faina, apoi prin oul batut si, in final, prin amestecul de pesmet si parmezan. Repetati operatia de doua ori la capetele tuburilor pentru a evita ca umplutura sa iasa in timpul coacerii. Puneti cannelloni la frigider timp de 30 de minute.

  6. 6. Incingeti ulei intr-o tigaie si prajiti cannelloni cate 2-3 minute, pana ce se formeaza o crusta aurie din pesmetul amestecat cu parmezan, apoi asezati-l pe hartie absorbanta pentru a elimina excesul de ulei. Serviti imediat cu salata verde.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook