Caesar Salad

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Fără foc

Ingrediente pentru 4 porţii de caesar salad

Mod de preparare

  1. Amestecati 1 catel de usturoi zdrobit cu 2 linguri de ulei de masline. Dati painea taita cubulete prin acest amestec dupa care introduceti-o in cuptorul incins la 180 gradeC. Rumeniti painea pana ce capata o culoare maron-aurie. Invartiti din cand in cand.

  2. Ouale e fierb timp de 5 minute, se curata de coaja si se taie in opt.

  3. Salata se curata, se spala si se usuca. Recomandam sa va folositi de forta centrifugala. Prindeti frunzele de salata intr-un servet de bucatarie curat si invartiti. Veti stropi tot ce aveti prin bucatarie si pe toti cei din jur, dar in fond e doar apa iar salata ramane uscata. Rupeti frunzele de salata in bucati si aranjati-le pe farfurii.

  4. Restul de usturoi se taie marunt si se amesteca cu sarea intr-o pasta. Se adauga zeama de la lamaie si sosul Wrchestershire si se amesteca bine. Sosul se toarna peste frunzele de salata. Ouale se aseaza si ele pe frunzele de salata si se presara cu parmesan. Fileurile de Sardine se taie bucatele si impreuna cu crutoanele se aranjeaza deasupra salatei. Pofta buna!!!

Reţetă salvată de:

Comentarii
3

Părererea ta

1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 16:22 / 22.02.2009
In loc de fileurile de Sardine se poate folosi si piept de pui prajit la gratar. ...sau carnea se poate lasa in totalitate deoparte...
Dsc01208_medium
  • 00:14 / 23.02.2009
mai am si eu o varianta...pot? :D
1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 23:42 / 23.02.2009
...of course!!!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook