Cacao cu lapte si rom

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 1 porţii de cacao cu lapte si rom

Mod de preparare

  1. Se fierbe laptele apoi, intr-o cana se pune cacaua si se adauga cate putin lapte, amestecand energic. Se adauga apoi hagar dupa gust si esenta de rom. Bautura astfel obtinuta se toarna intr-un pahar curat si se bea fierbinte.

Reţetă salvată de:

Comentarii
2

Părererea ta

Dscn0622_medium
andreeadianu
din bucuresti
  • 17:06 / 28.02.2010
nu am mai baut de mult lapte cu,cacao
Eu_medium
Terorista
din Bucuresti
  • 14:06 / 09.09.2010
E uite ca asa nu am baut niciodata,dar acum vine frigul si o sa o incerc !
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook