Budinca de macaroane cu branza

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 6 porţii de budinca de macaroane cu branza

Mod de preparare

  1. Pastele le-am fiert in apa cu sare si doua linguri de ulei respectand indicatiile de pe cutie, apoi le-am scurs bine si le-am racorit cu un jet de apa rece. Branzeturile le-am faramitat si le-am amestecat cu pastele, apoi am turnat totul intr-o tava cu pereti inalti captusita cu hartie de copt.

  2. Ouale le-am batut bine cu un tel si apoi le-am amestecat cu smantana. Compozitia rezultata am turnat-o peste pastele cu branza.

  3. Tava am bagat-o in cuptor, unde am lasat-o pe raftul cel mai de sus si la foc moderat timp de 50 minute. Cand face crusta deasupra si prinde culoare aurie, iar mirosul te imbata, inseamna ca e gata.

  4. Dupa ce am scos-o din cuptor, am lasat-o sa-si traga sufletul cam un sfert de ceas, apoi am taiat-o bucati si am servit imediat. E buna si rece, insa fierbinte e fenomenala.

  5. Pofta buna!

  6. P.S. Daca folositi branza de vaci, adaugati si ceva stafide rehidratate in rom si sa vedeti ce bunatate iese :)

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook