Bruschete cu ton si rosii

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de bruschete cu ton si rosii

Mod de preparare

  1. Usturoiul se curata si se taie foarte marunt, se adauga 2 linguri de ulei de masline, sare, piper si se amesteca bine. Chiflele se taie in jumatate si se umezesc cu putina apa. Se aseaza pe o tava hartie de copt pe care se aseaza jumatatile de chifla. Chiflele se ung cu pasta de usturoi. Rosiile se spala si se taie cubulete. Frunzele de busuioc se desfac de pe tulpina si se toaca marunt. Tonul se scurge de apa.

  2. Se incalzeste cuptorul la cca. 200 grade si se coc chiflele pentru cateva minute. Rosiile, busuiocul si coaja de lamaie se amesteca. Se adauga sare si piper si o lingura ulei de masline. La urma se adauga tonul amestecand cu atentie. Cand painea este prajita, se scoate de la cuptor. Rosiile cu ton se adauga pe chifle si se servesc imediat, cat timp mai sunt calde.

Reţetă salvată de:

Comentarii
2

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 10:26 / 15.05.2009
Foarte frumoasä Idee. Asi lua din Start Ton in ulei. Se potriveste mult mai bine. 5*****
Mirodenii011-smart-gourmet_medium
Smart Gourmet
din Bucuresti
  • 22:15 / 17.08.2010
In loc de chifle cred ca ar merge tare bine niste ciabatta, sau o paine densa. Oricum sunt delicioase!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook