Bors de sfecla cu cartofi

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 4 porţii de bors de sfecla cu cartofi

Mod de preparare

  1. Sfecla rosie se curata de coaja, se spala si se taie in felii mai mari. Intr-o farfurie se pune ulei de masline si apa. Feliile de sfecla se trec prin acest amestec, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza inr-o tava tapetata cu folie de aluminiu. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins, timp de 30 de minute, pana cand sfecla s-a inmuiat. Se curata cartofii, se spala si se taie cuburi si se fieb in apa cu sare timp de 10 minute. Ciupercile si cepele se taie marunt si se calesc in ulei de masline, timp de 6 minute. Apoi se pun intr-o oala cu apa fierbinte alaturi de radacina de patrunjel data pe razatoare. Se fierb 10 minute. Se adauga sfecla rosie taiata cuburi. Cartofii fierti si borsul. Se fierbe pana cand legumele s-au inmuiat. Se presara cu patrunjel. Se pregateste un mujdei din usturoi si iaurt si se serveste imprena cu borsul.

Au gătit rețeta bors de sfecla cu cartofi

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook