Bors de fasole verde

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small
Țti şi lui Georgeta vă place
Lui Georgeta îi place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 4 porţii de bors de fasole verde

Mod de preparare

  1. Ardeii se spala, se curata de seminte si se taie cubulete. Ceapa, se curata, se spala si se taie rondele. Fasolea se spala si se taie segmente de 2-3 cm. Se pune apa la fiert si se adauga legumele in apa fiarta. Se decojesc rosiile, se taie cubulete si se adauga in fiertura dupa 10 minute din momentul fierberii, se mai lasa 15 minute pe foc. Se adauga borsul strecurat si se mai lasa 2-3 clocote. Se ia vasul de pe foc, se toarna uleiul, se potriveste de sare si piper si se presara verdeata tocata marunt.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook