Bagheta cu usturoi

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de bagheta cu usturoi

Mod de preparare

  1. Se incinge cuptorul la 220 grade. Branzeturile, patrunjelul, ceapa verde tocata si putina sare se amesteca bine. Intr-o tigaie se topeste untul in care se caleste usturoiul la foc mic pentru cateva minute, pana ce se topeste in unt, apoi se ia de pe foc.

  2. Bagheta se taie in 4 bucati egale si fiecare bucata se taie pe lung in jumatate. Painea se unge cu unt si usturoi, si se tavaleste in amestecul de branzeturi. Pe fundul unei tavi se asterne hartie de copt si se aseaza baghetele in tava. Se dau la cuptor si se lasa la copt pana ce branza se topeste si devine usor maronie.

Reţetă salvată de:

Comentarii
3

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 08:34 / 16.05.2009
Asta este incoä o Delicatese care face pitin de lucru si are efect mare. Fingerfood da prima.5*****
Dsc08905_medium
ala_oancea
din Timisoara
  • 16:43 / 14.09.2009
Yammy ! Ce bun trebuie sa fie ! Imi place tare mult usturoiul ;)
41770_100000771103974_9539_n_medium
Uica Mihai
din Buzias
  • 14:28 / 19.12.2010
E gustarea mea preferata la un pahar de vin. Colegii imi cer intodeauna sa la prepar pita usturoiata.
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook