Ardei umpluti la cuptor

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 3 porţii de ardei umpluti la cuptor

Mod de preparare

  1. Ardeii se spala, se taie in jumatate si se curata. Chifla se inmoaie in lapte caldut, apoi se stoarce si se adauga peste carnea tocata. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca foarte fin si impreuna cu oul se pun peste carne. Se condimenteaza carnea cu sare, piper, boia si sosul Worcester. Se amesteca bine ingredientele. Apoi se taie mozarellla cubulete si se framanta cu carnea. Amestecul de carne se umple in jumatati de ardei, care se aseaza intr-o tava rezistenta la cuptor. Intre timp se prepara supa dintr-un cub de concentrat pentru supa de legume.

  2. Ceapa verde se spala, se curata si se taie rondele. Maslinele se desfac de sambure si se taie marunt. Rosiile se scot din sosul tomat si se taie cubulete. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie se se caleste scurt ceapa verde. Se adauga maslinele, rosiile tocate, 2 linguri de bulion si supa de legume. Se asezoneaza cu sare si piper, si eventual putin zahar. Sosul de rosii se lasa sa dea un clocot, dupa care se ia de pe foc si se toarna in tava, peste ardeii umpluti. Ardeii se dau la cuptorul incins in prealabil, la cca. 180 grade si se lasa la copt pentru circa 35-40 minute.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Eae27d77ca20db309e056e3d2dcd7d69_medium
Evelina Predescu
din Caracal
  • 09:00 / 22.10.2009
Interesanta aceasta reteta pentru ...Ardei umpluti.....
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook