Amandina

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 12 porţii de amandina

Mod de preparare

  1. Blat:

  2. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,esenta si siropul de zahar. Se toarna totul peste albusul batut, apoi se pune faina amestecata cu praful de copt si cacaoa si se amesteca pina la omogenizare.

  3. Crema:

  4. Se topeste untul,dar nu complet,sa mai ramana bucati netopite.

  5. Se mixeaza pana se ingheaga din nou. Dureaza un pic acest proces,dar va rezulta o crema fina,foarte buna.Cand s-a inchegat se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste.Adaugam cacaoa si romul.

  6. Glazura:

  7. Ciocolata se topeste impreuna cu untul si frisca lichida.Se lasa la racit si se toarna peste prajitura asamblata.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook