România găteşte creativ!

Misc

În perioada 10.07.-15.08.2014 Româniagăteşte.ro & Magazinul de Mirodenii te-a provocat să găteşti creativ şi să descoperi gusturile lumii.

 

În schimb, cei mai cool 3 bucătari au fost premiaţi cu 3 pachete de mirodenii inedite:

 

Pachetul 1: Delicii pentru reţeta de Cartofi dulci cu negrilică

Pachetul 2: Iulia Măruşcă pentru reţeta de Pui cu fajita

Pachetul 3: Reţeta-Video pentru reţeta de Pui cu 40 de căţei de usturoi 

 

Pachetul 1: Miere cu Mango, Miere cu Ghimbir, Ajowan, Taco, Chili Habanero, Piper Cubeb, Smoky Ragu, Vindaloo Curry - pachet în valoare de 125,00 Lei.

Pachetul 2: Miere cu Jameson, Ras el Hanout, Sare cu Chili, Chili Guajillo - pachet în valoare de 80,00 Lei.

Pachetul 3: Miere cu lămâie, Baharat, Amchur - pachet în valoare de 37,00 Lei. 

 

Cum să fii bucătar creativ?

1. Înregistrează-te cu contul tău de Facebook pe www.Romaniagateste.ro (dacă ai deja cont la noi nu trebuie să te reînregistrezi cu FB).

 

2. Alege una sau mai multe reţete de aici, testează-le şi trimite-ne rezultatul până pe data de 14.08.2014 (inclusiv) cu ajutorul butonului "Am gătit reţeta" de pe pagina reţetei testate.

 

3. Rezultatul tău trebuie să conţină cel puţin o poză cu mancarea gătită de tine, dar şi câteva impresii despre gusturile noi descoperite şi prepararea reţetei.

 

4. Româniagăteşte.ro împreună cu Magazinul de Mirodenii vor decide în data de 15.08.2014 care sunt cei 3 bucătari care vor primi pachetele cu spice-uri.

 

 

Magazinul de Mirodenii este primul brand românesc care aduce din toate colţurile lumii mirodenii pure, amestecuri exotice, săruri gourmet, specialităţi şi accesorii inedite.

Mirodeniile, contrar opiniei publice nu sunt neapărat iuţi, nu îţi schimbă radical gustul mâncării, nu se folosesc numai la anumite mâncăruri sofisticate şi nu îţi trebuie vreo pregătire sau ocazie specială să le foloseşti. Trebuie să te înarmezi doar cu un pic de curiozitate, poftă de mâncare sau de un gătit mai creativ şi să le foloseşti cel puţin la început cu măsură. Câte un pic ele pot să intre în viaţa ta într-un mod natural şi să ţi-o facă pur şi simplu mai frumoasă.

Te invităm aşadar să descoperi reţetele selectate de Magazinul de Mirodenii, să le găteşti şi să înveţi cum se combină mirodenii din Africa, America, Asia, Caraibe, Europa, India, şi Orientul Mijlociu.

Reţete gătite până acum:

 

*Pachetele vor ajunge la câştigători prin intermediul unui curier rapid. Cheltuielile de transport sunt suportate de organizatorii concursului.

 

**Pentru întrebări ne puteţi scrie pe adresa suport@romaniagateste.ro sau lăsa un mesaj mai jos.

Din Misc

11.07.2014

20% Reducere la Magazinul de Mirodenii

Citeşte mai departe →

10.02.2012

Asocierea dintre ciocolata si vin

Citeşte mai departe →

26.03.2014

Lista participantilor la concursul de Post valabil in perioada 10.03.-12.04.2014

Citeşte mai departe →

Comentarii

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook