20% Reducere la Magazinul de Mirodenii

Misc

În luna iulie ai 20% Reducere la Magazinul de Mirodenii dacă achiziţionezi de minim 50,00 Lei prin Româniagăteşte.ro.

"Am încercat mirodeniile comercializate de Magazinul de Mirodenii şi vă putem spune că sunt excepţionale. Gustul mâncării noastre a pătruns într-o nouă dimensiune iar gătitul a devenit mult mai distractiv numai prin simplul fapt că am început să descoperim gusturi noi. Odată am încurcat borcanele şi în loc de paprika afumată am pus cayenne pepper în ciorba cu afumătură. Nu s-a putut mânca dar cel puţin ne amintim cu drag momentul.

În plus aceste mirodenii sunt 100% naturale şi NU conţin glutamat de monosodiu şi acid citric. Şi pentru că am vrut ca şi voi să experimentaţi mirodeniile adevărate, am negociat pentru voi un discount special de 20%. Nu ezitaţi prea mult pentru că promoţia este valabilă numai până la sfârşitul lunii." (Fondatorii Romaniagateste.ro)

Trimite-ne un mail cu subiectul "Vreau reducere la Magazinul de Mirodenii" pe adresa suport@romaniagateste.ro iar noi îţi vom retrimite un cod pentru cuponul promoţional şi instrucţiuni despre folosirea lui.

 

În acelaşi timp te invităm să accepţi provocarea noastră şi să găteşti ceva aromat şi exotic. Cei mai cool 3 bucătari vor fi premiaţi cu 3 pachete de mirodenii inedite. Vezi mai multe detalii aici...

 

Magazinul de Mirodenii este primul brand românesc care aduce din toate colţurile lumii mirodenii pure, amestecuri exotice, săruri gourmet, specialităţi şi accesorii inedite.

Mirodeniile, contrar opiniei publice nu sunt neapărat iuţi, nu îţi schimbă radical gustul mâncării, nu se folosesc numai la anumite mâncăruri sofisticate şi nu îţi trebuie vreo pregătire sau ocazie specială să le foloseşti. Trebuie să te înarmezi doar cu un pic de curiozitate, poftă de mâncare sau de un gătit mai creativ şi să le foloseşti cel puţin la început cu măsură. Câte un pic ele pot să intre în viaţa ta într-un mod natural şi să ţi-o facă pur şi simplu mai frumoasă.

Din Misc

17.12.2011

Hai la iarba verde!

Citeşte mai departe →

10.02.2012

Asocierea dintre ciocolata si vin

Citeşte mai departe →

26.03.2014

Lista participantilor la concursul de Post valabil in perioada 10.03.-12.04.2014

Citeşte mai departe →

Comentarii

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook