Campanie BIO+

Evenimente culinare

Poate va intrebati de ce am lansat aceasta campanie si care este scopul ei. Constientizam din ce in ce mai mult abundenta ingredientelor fara gust sau cu E-uri si fel si fel de potentiatori aromatici. Pana si legumele / fructele sunt importate, iar in piata intalnesti cu greu un taran cu marfa de la el din gradina.

Noroc ca exista tot mai multe magazine care comercializeaza produse organice sau BIO si delicatese. Prin aceasta campanie dorim sa facem cunoscute acele brand-uri care comercializeaza produse de casa si de o calitate superioara. In primul rand vrem sa transmitem un mesaj: “Jos palaria” si sa stiti ca va apreciem grija. Noi asa o vedem, ca o grija fata de consumator. Prin magazinele voastre ne aratati ca va pasa de sanatatea noastra.

Daca detineti un astfel magazin sau daca tu cititorule cunosti pe cineva care detine un astfel de magazin si doriti ca acesta sa fie promovat intr-o comunitate culinara in continua crestere, trimite-ne un e-mail sau mesaj cu o poza si logo-ul magazinului (+ o scurta descriere). Noi le vom adauga pe contul nostru de Facebook in cadrul paginii dedicate, Campanie BIO+

http://www.facebook.com/culinario.ro


Ajuta-ne sa imprastiem vestea!

Din Evenimente culinare

17.12.2011

Murături de la Puiucu

Citeşte mai departe →

17.12.2011

Campionatul de gatit in aer liber

Citeşte mai departe →

17.12.2011

Patrician - Vin ecologic certificat de la Adamclisi

Citeşte mai departe →

Comentarii

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook