Atentie la pericolele din farfurie!

Alimentație

Aproape jumătate din alimentele vândute în Uniunea Europeană sunt contaminate cu pesticide, arată un raport de la sfârşitul anului trecut al Comisiei Europene.

Fructele cele mai contaminate au fost declarate strugurii (peste 70 la sută din fructe conțin pesticide) şi bananele (peste 50 la sută). Un raport anterior a arătat că portocalele au cantități peste limita permisă a două pesticide, cunoscute ca fiind cancerigene şi care cauzează probleme de fertilitate şi de creştere.

Citeste articolul complet pe Adevarul.ro

Din Alimentație

17.12.2011

Alimentatia in sezonul rece

Citeşte mai departe →

17.12.2011

Despre uleiuri in general

Citeşte mai departe →

19.04.2012

Începe ziua cu un bol de sănătate

Citeşte mai departe →

Comentarii

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook