Rețetele mele
Despre Mine
Träiesc ca sä mäninc si nu mäninc ca sä träiesc! Bucätäria se practicä in primul rind din Necesitate si cine este tare indrägostit in Arta Culinarä practicä Bucätäria ca si o Artä. Eu incä mä strädui sä fac din Bucätärie Artä Culinarä.... STATEMENT !!!!! Multä Lume o sä mä tinä de arogant si increzut , pentru cä eu critic.Eu critic , da numai objektiv , pentru cä Tinta mea este sä fac popular la toatä Lumea Bucätärie de finese. Si unde väd cä Bucätarii se miscä departe tare de Calitate , sar cu Gura. Cine intelege Critica mea , zic eu cä a cistigat , restul nu mai vrea sä invete nimic , stie de ja totul. Eu personal am de invätat pinä mor , si nu mi-e rusine sä recunosc cä nu stiu ceva , dacä prin asta cistig in Experientä.....
  • 117
    rețete postate
  • 0
    rețete gătite
  • 420
    comentarii rețete
  • 14
    locul din 11025
  • 25830
    punctaj
Este alături de noi din 13.05.2009
  • Unde mă mai găseşti
    Favicons?domain=ichkoche.wordpress
  • Mâncare preferată
    veganä crudä
  • Bucătăria preferată
    Toate
  • Hobby-uri
    Perfectionarea mea, in orice Directie.Este atita Stiintä disponibilä si nu costä nimic, numai un pic de Proces de Invätäturä.
Jacob4_large

Despre mine

  • 117 Rețete
  • 13 Fani
  • 7 Preferaţi

Insigne adunate

13 Fani

1604902_279386028879295_897090562_n_medium Eu_medium 211689_573947097_7817515_n_medium Summer_202008_20112_medium 41622_1045629427_5202_n_medium 48587_779129897_3977_n_medium 174381_1297855085_4993748_n_medium Dscn3832_medium Dscn3810_medium Love-food-1600x900-wide-wallpapers.net_medium 275641_719068350_3231908_n_medium 252231_1002029915278_1941483569_n_medium 11136743_102713760060737_418732020794320839_n_medium

7 Preferaţi

Asd_medium Dscn0622_medium Din_20inima2_medium Brindusa.m_medium Img_2043_medium Mitinita_medium Dsc06443_medium

Mesaje
28

Lasă un mesaj
Din_20inima2_medium
Laura Sava
din ...pe langa Timisoara
  • 13:26 / 13.05.2009
Draga Jacob, bine-ai venit la noi!!! :) Wowww, sint absolut incantata de prezenta ta! Yu-huuuu!!! :P
1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 19:29 / 13.05.2009
Hallo Jacob!!! Schoen Dich unter uns zu haben! Enjoy Culinario.ro!
Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 22:37 / 13.05.2009
Hallo Laura dragä, Multumesc de intinpinare. Eu sint aicia datoritä lui Cooly. Am promis cä vä ajut si o sä fac . Te salut drag Jacob
Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 22:38 / 13.05.2009
Hi Cooly, Danke für die nette Begrüßung. Wie besprochen , ich spitze schon mal mein Bleistift. Gruß Jacob
Default_medium
anamaria
din Nasaud
  • 20:04 / 29.06.2009
Torturile din fotografii cred ca sunt taaaaaaaaaaare bune! Te rog sa trimiti si cateva retete,dar in limba romana! Multumesc!
Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 12:06 / 06.07.2009
Hallo Anamaria, zi concret ce doresti , pentru cä la Traducere trebuie sä mä ajute Cooly. Salutäri Jacob
100_2239_medium
Claudia Maria
din Limbach/Timisoara
  • 10:22 / 14.07.2009
Jacob si eu sunt fan chefkoch,dar linkul pus de tine nu e gültig,am vrut sa vad ce bunatati ai mai pus si pe acolo!!!
Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 15:55 / 15.07.2009
Ciao Fluture ( tot ce este mai usor ca 50 Kg este Categoria Fluture) !!! Da acuma trebuie sä meargä.
Default_medium
anamaria
din Nasaud
  • 15:23 / 28.07.2009
Hallo Jacktel ! Mi-ar place,daca se poate : Schokokekstorte Anschnitt si Kirschschnitt. Pentru mine limba germana este o necunoscuta. Nu m-am intalnit cu ea la scoala. Multumesc.
Din_20inima2_medium
Laura Sava
din ...pe langa Timisoara
  • 10:53 / 26.10.2009
Te pup, Jacob!!! Felicitari pentru "bucatarul lunii" :) ...desi tu esti clar calificat pentru "bucatarul anului" :)))
1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 09:00 / 17.01.2010
Hallo Jacob! Hiermit erfaehrst du ueber unser neues Tool... Schoene gruesse nach Nuernberg aus Brasov!! PS: Zu einer Lamm-Joghurt-Suppe wuerde ich mich gern einladen lassen!
1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 15:49 / 08.03.2010
Felicitari Jacob pentru locul 6 in TOP-ul nostru. Pana in acest moment ai acumulat 9.560 puncte (vezi profil). Totodata iti multumim ca esti alaturi de noi! Enjoy Culinario!
Pofta_20buna_medium
angela_72
din Timisoara
  • 16:25 / 13.03.2010
Felicitari, Jacob, pentru locul 6!
Mirodenii011-smart-gourmet_medium
Smart Gourmet
din Bucuresti
  • 01:06 / 17.08.2010
Jacob, y are a Chef for real ! Yr blog is spectacular and I thank y from my heart for yr interest for my blog. I am just a beginner like blogger and in the kitchen but I hope my passion for good food will make me better.
Dscn0622_medium
andreeadianu
din bucuresti
  • 13:21 / 25.09.2010
http://www.decoblog.ro/concurs ajutati-ma cu 5* la reteta zacusca de fasole pastai,dati click pe a cincea steluta si apoi va logati pe facebook sau yahoo si gata,multumesc
Brindusa.m_medium
Retete de Suflet
din Bucharest, Romania
  • 18:16 / 18.01.2011
Salutare. M-am hotarat sa particip la un concurs cu blogul meu. De aceea, te rog muuuult sa ma votezi. Mai intai trebuie sa iti faci cont pe gustos.ro accesand acest link http://www.gustos.ro/inregistrare Dupa, poti sa ma votezi (Cooking with my soul) http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/voteaza-supe-si-ciorbe si la http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/voteaza-aperitive Iti multumesc si te pup
Mirodenii011-smart-gourmet_medium
Smart Gourmet
din Bucuresti
  • 13:56 / 26.01.2011
Jacobo, multumesc ca ai ales sa imparti retetele tale cu noi! Sunt pur si simplu nu numai o incantare ci mancaruri extrordinare din alta lume. Tu stii ca in Romania nu am auzit de lucrurile pe care le faci tu? Multumesc din suflet
Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 21:02 / 26.01.2011
Hi Nicole, nu trebuie sä multumesti , mie de ajuns dacä aveti Folos de la ele... Posibil cä nu s-a auzit ( pentru cä eu si aicia in Germania sint un fel de Excentric) pentru cä adevärata Bucätärie nu se invatä din Internet.se invatä din Practicä in Gastronomie de Nivel.Si pentru Bucätärie bunä iti trebuie si Cunostinte teoretice de Basä.Nu ca sä le tini minte pe toate , da ca sä construiesti o Basä solidä. Este Diferentä mare dacä incepi Aventura Culinarä cu invätätura unui Fond , Jus sau Consomme sau vrei imdediat din Start sä te apuci de un Fusion Menü.. E ca si cum ai incepe sä faci Sport si ai vrea sä concurezi imediat cu un Campion...Si äla a inceput d ela Rädäcinä si ia trebuit un pic de Timp pinä a ajuns la Levelul actual... PS. Mä bucur cä iti place Salutäri Jacob
Mirodenii011-smart-gourmet_medium
Smart Gourmet
din Bucuresti
  • 00:08 / 29.01.2011
Jacob, iti citesc retele pe nerasuflate! Pe multe le citesc de multe ori si sigur am sa le fac, dar in primul rand ma rasfat citindu-le. Apartii cu totul unei alte lumi, din punct de vedere culinar iar eu absorb ca un burete tot ce daruiesti tu in retetele tale. Esti bun cu mine cand ma lauzi, stiu ca nu merit, pentru ca sunt foarte departe de ceea ce inseamna bucatarie, este doar pasiune si imaginatie.
273783_100000671981171_1420445367_n_medium
Laura Florina Danciu
din Timișoara
  • 16:43 / 29.01.2011
Ti-am urmarit si eu de multe ori postarile cu retete care pot sa spun ca sunt suuuper si produsul finit cred ca e delicios...iti multumesc de apreciere la cozonacul meu moldovenesc.
Default_medium
lory
din Barlad
  • 22:22 / 29.01.2011
Imi pare nespus de bine ca iti pot citi retetele aici :) sunt adevarate opere de arta !! Totusi as vrea sa te intreb :ce se intampla de nu mai pot accesa blogul tau? Lory
Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 13:38 / 01.02.2011
Hi Laura, mä bucur cä iti place. Nu ai de ce sä multumesti, dacä am apreciat inseamnä cä este super , altfel nu asi fii scris nimic. Salutäri
Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 13:40 / 01.02.2011
Hi Lory, Multumesc mult. Blogul l-am inchis si nu stiu dacä o sä-l mai deschid... Salutäri cälduroase
Brindusa.m_medium
Retete de Suflet
din Bucharest, Romania
  • 18:20 / 10.02.2011
Buna Pentru ca vad ca in ultima vreme vorbim destul de mult pe aici, as vrea sa te intreb cum vrei sa-ti spun: Jacktel, Jacob sau Jack (care e mai simplu pentru mine). Sa ai o zi buna.
Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 20:34 / 10.02.2011
Hi Brindusa, Cum iti cade Tie bine, cum Numele meu nu este asa de des , stiu cä mä strigi pe mine.... Jacob este Prenumele meu, Jacktel este Combi din Nume si Prenume...... Si Tie iti doresc Timp fain.
Brindusa.m_medium
Retete de Suflet
din Bucharest, Romania
  • 21:30 / 17.02.2011
Jack, multumesc pentru comentariul de pe blog. Esti un dragut ca intotdeauna. N-am mai postat aici pentru ca acum sunt preocupata de ceva si nu prea am timp. Nu din cauza ta. Imi plac discutiile cu tine. Oricum, chiar daca nu comentez, intru zilnic pe culinario si iti citesc minunatele retete. Sa ai o zi buna.
Brindusa.m_medium
Retete de Suflet
din Bucharest, Romania
  • 15:24 / 21.02.2011
Jack, iti multumesc ca ma votezi. Vezi, de aia nu mai intru pe aici ca trebuie sa stau si sa rog lumea sa ma voteze :)))) Iti scriu aici raspunsul la ce m-ai intrebat pe blog: branza Fagaras e un fel de cottage cheese cu putina smantana. Adica branza proaspata din lapte de vaca, fara cheag. Pe aici se mananca fffff mult cu smantana si mamaliguta.
Default_medium
maria mihalache
din bucuresti
  • 13:37 / 21.03.2011
Wow..............nici nu -ti poti inchipui cat de mult ma bucur ca te-am reintalnit.Chiar ma intrebam ce este cu tine. O zi si o primavara frumoasa!

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook