Ce sunt și cum funcționează filtrele de căutare?

Am construit pentru tine cel mai performant sistem de căutare a unei rețete. Ai la dispoziție filtre după ingrediente, grad de dificultate, durată, metodă gătire și alte etichete precum “Party”, “Iarbă verde”, “Pentru prieteni”, “Pentru familie”, “Rapide”, “Vine soacra” etc. Filtrele se activează în momentul în care sunt selectate, afișând ca rezultate rețetele asociate acelui filtru. După selectarea unui filtru, toate celelalte se actualizează, rămânând doar acelea care au o legătură directă cu primele rezultate. Poți oricând deselecta filtrele alese pentru a reveni la starea inițială și a efectua noi căutări. Cu ajutorul filtrelor alese de noi vei putea găsi rețeta pentru care ai ingredientele deja în casă sau rețeta cu care vrei să-ți impresionezi prietenii sau soacra atunci când vin în vizită.

Ce este butonul de Discovery culinar?

Cu ajutorul butonului de Discovery culinar vei descoperi rețetele tale favorite. Te vom plimba aleator prin toată baza noastră de rețete transformând experiența ta într-o adevărată aventură.

Cum pot sa-mi promovez blogul pe Nutrichef.ro?

Profilul tău de pe Nutrichef.ro este cel mai important instrument al tău de promovare. Completează-ti profilul în întregime și trezește interesul vizitatorilor pentru rețetele și blogul tau. Pe pagina de profil ai posibilitatea de a posta un link direct spre blogul tau.

Postează rețete interesante pentru a-ți promova blogul. Cum rețetele interesante vor fi întotdeauna la mare căutare așa vor fi și bucătarii lor. Pagina fiecărei rețete oferă posibilitatea de a vizualiza profilul utilizatorului care a postat rețeta și odată ajunși pe profilul tău vor avea acces direct la blogul tău. Postează cât mai multe rețete și cât mai diversificate, astfel incât să acoperi cu ele o arie cât mai largă de feluri de mâncare. Astfel ai șanse mari ca la căutarea cu motorul nostru de căutare rețeta ta să fie cea accesată, iar blogul tău va fi cu sigurantă urmărit.

Care este punctajul obținut la adăugarea unei rețete?

Nutrichef.ro ti-a pus la dispoziție un sistem de puncte prin care să te poți diferenția de ceilalți utilizatori dacă încarci rețete pe site.

Pentru o rețetă completă (text + poză) primești 100 puncte. Pentru o rețetă fără poză vei primi numai 50 puncte.

La ce sunt bune punctele acumulate?

Punctele acumulate te scot în evidență și te diferențiază de utilizatorii care nu încarcă rețete iar în baza punctelor acumulate de tine și de ceilalți utilizatori se stabilește un clasament general. În curând punctele se vor putea transforma în cupoane de reduceri pentru cumpărături din magazinele noastre partenere.

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook