GoodWine

Vinuri

Editia din noiembrie a Targului de Vinuri GoodWine, ce se va desfasura intre 18 si 20 noiembrie 2011, la World Trade Plaza - Bucuresti, se anunta o editie speciala, atat prin programul si numarul lansarilor de vinuri, dar mai ales prin participarea in premiera a mai multor crame premium din Romania si strainatate. Alaturi de prezentarile si lansarile de vinuri, organizatorii pregatesc un program de show-uri gastronomice sustinute de restaurante si  scoli de bucatari, dar si un spatiu dedicat prezentarilor de vin. In acest spatiu, membrii Asociatiei Somelierilor din Romania vor initia vizitatorii Goodwine in arta degustarii vinului si vor face asocieri ale acestora cu meniurile pregatite de maestrii bucatari.

Cotnari continua colaborarea cu GoodWine in calitate de Partener Oficial si la aceasta editie. Potrivit producatorului iesean, 2011 va fi un an cu cifre imbucuratoare atat in ceea ce priveste vanzarile, estimandu-se o crestere a acestora cu 6% fata de 2010, dar si exportul, Cotnari reusind sa intre pe pietele din Emiratele Arabe si Rusia.

Partenerul Strategic al editiei din noiembrie a Targului de Vinuri Goodwine este compania Vigna SRL, cel mai nou producator de vinuri din Banat. Iubitorii de vin vor putea degusta in premiera la editia Goodwine din noiembrie vinurile scoase sub brandul “Petro Vaselo”. 

Compania Jidvei sustine editia de toamna a Targului International de Vinuri Goodwine in calitate de Partener Principal. Producatorul detine 2010 hectare in Podgoria Tarnave, situata intre raurile Tarnava Mica si Tarnava Mare. Portofoliul companiei Jidvei include, in prezent, peste 30 produse: vinuri linistite, vinuri spumante si vinars.

Printre expozantii editiei din noiembrie se numara: Crama Oprisor, Vinarte, SERVE, Cramele Rotenberg, Senator Wine, WineRo, Crama Girboiu, Domeniile Samburesti, Vie Vin Vanju Mare, Alcovin, Speed Husi, Budureasca, Vinexpert, Heinrig Distribution, Wine Distribution (Franta), Herti-M (Bulgaria), Michel Torino (Vinuri Argentina), Edoardo Miroglio (Bulgaria), Asociatia Micilor Producatori din Republica Moldova (Et Cetera, F’autor, Mezalimpe, Equinox, Galusca Boutique, Crescendo, Vinaria Tiganca), Asociatia Producatorilor din Dragasani (Agricola Stirbey, Avincis, Via Sandu) Cricova Romania, Ambasada Chile, Fusion Technique (ustensile bucatarie Kyocera-Japonia), Itu Refrigeration (vitrine frigorice), Bristot (brand premium de cafea), GoodFood.

Recent infiintata Asociatie a Producatorilor de Vinuri din Dragasani va participa in premiera la Goodwine, fiind reprezentata de Agricola Stirbey, Via Sandu si Avincis, cea mai noua crama din Romania.

Asociatia Micilor Producatori din Republica Moldova va fi prezenta pentru a doua oara la Targul de Vinuri Goodwine. Doi dintre membrii asociatiei vor fi prezenti in premiera la Goodwine: Crescendo, Vinaria Tiganca. Vinurile care vor fi prezentate in cadrul targului sunt vinuri scoase in editie limitata, de maximum 10 000 de sticle, de catre micii producători de vinuri moldoveni in crame tip boutique.

Aflat la a sasea editie, Targul Goodwine si-a consolidat pozitia ca singurul  targ de vinuri premium din Romania si promite sa isi dezvolte serviciile in continuare, atat prin atragerea de noi producatori, dar si prin calitatea vinurilor prezentate. Programul bine inchegat de lansari si degustari, evenimentele conexe targului, show-urile gastronomice si prezentarile de vinuri atrag in cele trei zile ale evenimentului mii de vizitatori: iubitori de vin, profesionisti, reprezentanti HORECA, somelieri, jurnalisti.

Mai multe detalii aici: http://www.goodwine.ro

Din Vinuri

17.12.2011

Mâncarea și vinurile franțuzești

Citeşte mai departe →

17.12.2011

Combinații clasice de vinuri și mâncăruri fine

Citeşte mai departe →

17.12.2011

Vinul roșu - despre cum se obține

Citeşte mai departe →

Comentarii
1

Părererea ta

211917_1082070449_144306218_n_medium
Gavril Adrian Butuc
din Aveiro
  • 00:30 / 02.12.2013
Premium Drinks - Vinul este o arta ... invata sa-i asculti povestea! - www.premiumdrinks.ro

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook