Login cu Facebook

Diverse

Pentru ca stim ca in ziua de azi orice activitate legata de calculator si de internet presupune o multime de useri si parole, noi ne-am gandit sa iti facem viata mai usoara. De cu dimineata cum pornesti prima data calculatorul la birou sau acasa ti se solicita un user si o parola pentru network, una pentru mail, alta pentru Facebook si inca una pentru Culinario. Daca vrei sa te mai inregistrezi undeva trebuie sa iei totul de la inceput si sa definesti useri care sunt deja alocati si parole care nu sunt valide. Asta facem si noi in fiecare zi si ne-am saturat deja. Asa ca am instalat un buton care sa rezolve toate aceste lucruri intr-un mod elegant, rapid si sigur. Solutia noastra pentru a va face viata mai usoara este:LOGIN CU FACEBOOK:

1. Daca ai deja un cont pe Facebook este foarte simplu sa-ti inregistrezi unul si pe Culinario.ro. Butonul de "Inregistreaza-te cu Facebook" permite inregistrarea automata a unui cont pe Culinario.ro cu datele tale de pe Facebook. Din contul tau de Facebook se vor prelua: numele, fotografia de profil, adresa de mail (nu se publica), data nasterii, sexul, localitatea si un link spre pagina ta de Facebook, toate desigur cu consimtamantul tau.

2. Daca nu ai inca un cont pe Culinario sau iti doresti un cont nou, login-ul cu Facebook va crea un cont nou pe site-ul nostru.

3. Daca ai deja un cont pe Culinariosi nu iti doresti altul nou, dar doresti sa beneficiezi de loginul facil cu Facebook, poti sa suprascrii contul de pe Culinario cu unul nou de Facebook, activitatea ta de pana acum pe Culinario NEsuferind modificari (conditia este ca adresele de E-mail sa fie identice).

4. Totul este mult mai simplu decat pare, trebuie doar sa urmezi pasii definiti si sa dai pe ici pe colo cate un click.

5. Odata inregistrat un cont pe Culinario cu datele de Facebook poti sa faci anumite completari in campurile specifice Culinario: Despre mine, Mancarea preferata, Bucataria preferata etc.

6. Dupa cum iti ziceam mai sus, daca doresti schimbarea contului tau standard de pe Culinario cu cel de Facebook, nu este nicio problema, deoarece activitatea ta de pana acum de pe Culinario se pastreaza.

7. Parola ta de Facebook ramane stocata pe serverele sigure ale Facebook si nu se transfera pe serverul nostru, sigur si el de altfel.

8. Prin inregistrarea unui cont pe Culinario cu plugin-ul de Facebook nu iti pui in pericol securitatea datelor personale inregistrate pe Facebook.

9. In concluzie, foloseste cu incredere butonul din DREAPTA SUS!

 

Din Diverse

27.02.2013

Salatele

Citeşte mai departe →

27.11.2012

Deserturi

Citeşte mai departe →

20.11.2012

Pâine și Patiserie

Citeşte mai departe →

Comentarii

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook