Cum preparăm

10 articole
08.05.2014

Altfel de rețete la grătar - 5 rețete pentru pui, porc şi vită

Prepararea si apoi servirea carnii la gratar este intotdeauna atractia oricarei iesiri la iarba verde sau cabana. Retetele noastre traditionale...

28.03.2013

Cum preparăm lichiorul de ouă

Lichiorul de oua are un gust formidabil, fie ca e consumat de sine statator sau pe post de sos deasupra inghetatei, in compozitia unor torturi sau...

28.03.2013

Pulpa de miel, friptura de Paști

Este cea mai buna parte dintr-un miel: frageda, suculenta si totodata saraca in grasimi. Este alegerea cea mai gustoasa pentru friptura de Pasti....

12.12.2012

Rețete cu cartofi dulci și prepararea lor

Cartofii dulci la cuptor sau preparati piure sunt cele mai populare retete pentru pregatirea cartofilor dulci, dar acestia se pot gati si prajiti,...

11.12.2012

Sfecla roșie

Dincolo de culoarea ei aprinsa, sfecla rosie se numara printre cele mai sanatoase legume, pastrandu-si proprietatile benefice chiar si atunci cand...

15.05.2012

Reţete cu rubarba, rozul timpuriu al primăverii

Rubarba sau rabarbarul este o leguma perena care se cultiva pentru tulpinile frunzelor, cu gust dulce-acrisor, din care se prepara retete simple ca...

05.04.2012

Vopsirea ouălor de Paşti cu ingrediente naturale

Anul acesta de Pasti Culinario alege culori pastelate si bio pentru oua! Daca nu agreati colorantii artificiali pentru vopsirea oualor de Paşti,...

23.01.2012

Marinarea cărnurilor de vânat

Fazan, rata, prepelita, potarniche, sitari, strut, porumbel, iepure, mistret, caprioara, etc. toate sunt niste delicatese suculente, moi,...

17.12.2011

Rețete cu sparanghel și prepararea lui

Sparanghelul alb sau verde pare sa fie la prima vedere o leguma complicata cu care nu suntem prea familiari pentru ca se cultiva doar de cativa...

17.12.2011

Prepararea pastelor

Regulile de baza pentru fierberea si amestecarea lor cu sos este poate cel mai important lucru in procesul de a face paste asa cum numai...

Alte categorii

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook