Articole recomandate

Noutăţi

Sfaturi practice 23.06.2014

Tehnici de gătit

Incă de la prima vedere reţetele noastre vă indică ce tehnici de gătit trebuie să cunoaşteţi şi să folosiţi pentru a obţine preparatul final....

Sfaturi practice 22.05.2014

Preferinţele culinare ale turiştilor italieni

Italienii iubesc Romania si an de an vin tot mai multi sa ne viziteze tara. Gazde bune ce suntem ne intrebam deseori cu sa-i asteptam si ce retete...

Cum preparăm 08.05.2014

Altfel de rețete la grătar - 5 rețete pentru pui, porc şi vită

Prepararea si apoi servirea carnii la gratar este intotdeauna atractia oricarei iesiri la iarba verde sau cabana. Retetele noastre traditionale...

Cum preparăm 28.03.2013

Cum preparăm lichiorul de ouă

Lichiorul de oua are un gust formidabil, fie ca e consumat de sine statator sau pe post de sos deasupra inghetatei, in compozitia unor torturi sau...

Cum preparăm 28.03.2013

Pulpa de miel, friptura de Paști

Este cea mai buna parte dintr-un miel: frageda, suculenta si totodata saraca in grasimi. Este alegerea cea mai gustoasa pentru friptura de Pasti....

Diverse 27.03.2013

Ce facem cu ouăle fierte rămase de la Paști?

Am lasat sarbatorile de Pasti in urma, dar tot mai avem oua fierte ramase? Noi am adunat cateva idei cu privire la modul de a le servi intr-un...

Sfaturi practice 22.03.2013

Ponturi pentru un smoothie reușit

Alegeti fructe si legume de sezon si cultivate local. Acest lucru garanteaza prospetime, cel mai bun gust si dulceata naturala. Nu pregatiti...

Fructe de top 02.03.2013

Prunele

Delicioasa, carnoasa si zemoasa, pruna este membra a familiei din care fac parte si ciresele, piersicile si caisele. O putem gasi in culori variind...

Legume vedeta 28.02.2013

Ceapa verde

Ceapa se numara printre ingredientele clasice, acele ingrediente primare care au pus baza gastronomiei. A fost pretuita vreme de secole, nu numai...

Diverse 27.02.2013

Salatele

Fragede si colorate, stropite cu sosuri delicioase si plante aromatice proaspete, salatele preparate din varietati de legume imbogatesc orice...

Legume vedeta 27.02.2013

Dovlecelul

Dovlecelul face parte din aceeasi familie cu pepenele, castravetele si dovleacul si are reputatia de a fi neinteresant, plictisitor la gust si...

Vezi mai multe articole

Categorii

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook